Masāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
gastroenterologs Rīgā, gastrologs, podologs, labs podologs, podologs Rīgā, ārstnieciskais pedikīrs, masāža , , masieris, masāža Rīgā, masāža centrā, masieris Rīgā, masieris centrā, muguras masāža , plecu masāža ,

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Profesionālā matu kosmētika. Matu krāsas. Skropstu un uzacu krāsas. Matu balinātāji. Matu lakas. Matu putas. Matu želejas. Matu kopšanas līdzekļi. Matu veidošanas līdzekļi, matu laka, krāsainas matu lakas, putas, matu maska, (maskas) matu šampūns, matu kondicionieris, matu serums, eļļa matiem, keratīns. Juliette Armand, Starpil, BAEHR, Doll,

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Profesionālā matu kosmētika. Matu krāsas. Skropstu un uzaču krāsas. Matu balinātāji. Matu lakas. Matu putas. Matu želejas. Matu kopšanas līdzekļi. Matu veidošanas līdzekļi, matu laka, krāsainas matu lakas, putas, matu maska, (maskas) matu šampūns, matu kondicionieris, matu serums, eļļa matiem, keratīns. Juliette Armand, Starpil, BAEHR, Doll,

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

D.R., Skaistumkopšanas salons

A.Lerha-Puškaiša 6, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Sejas masāža ✓ Sejas tīrīšana ✓ Mikrodermabrāzija ✓ Ultraskaņas procedūras ✓ Vaksācija ✓ Make-up ✓ Ķermeņa kopšanas procedūras Par mums::

Skaistumkopšanas pakalpojumi Talsos. Mēs piedāvājam dažādas sejas procedūras, sejas masāžu, sejas tīrīšanu un citas skaistumkopšanas procedūras par pieņemamām cenām.

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Latvijā ražota kosmētika. Izbaudi prieku – palutini sevi ar karstu vannu vai jebko tīksmīgāku par ātru ielekšanu dušā – ir laiks savam laikam!

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga LV-1004
Apraksts: Dzimšanas dienas jubilejām 50% atlaide pirts apmeklējumam. Sieviešu pirts un vīriešu pirts nodaļas strādā vienlaicīgi. Sieviešu nodaļa 2. stāvā. Vīriešu nodaļa 1. stāvā. Ir padomāts par bērniem, bērnu stūrītis, vanniņas.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

J.Asara 5, Rīga LV-1009
Apraksts: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, par valsts budžeta līdzekļiem īstenojot kopskaitā trīs pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas - Māszinības (māsa), Ārstniecība (ārsta palīgs) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī divas profesionālās vidējās izglītības programmas Zobārstniecība (zobārstniecības māsa) un Bērnu aprūpe (auklis).

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.